Bouwen zit in ons DNA

Wij zijn de broers Hans en Rick van der Most en in 2010 zijn we met zijn tweeën gestart met M2 bouw. In onze familie zijn we de tweede generatie bouwers, dus het bouwen is ons als het ware ‘met de paplepel in gegoten’. Doordat we broers zijn weten we wat we aan elkaar hebben, we vullen elkaar aan en we versterken elkaar. De eerste jaren van M2 bouw gingen we met zijn tweeën op pad met als duidelijk doel; een goede naam opbouwen en tevreden klanten krijgen. En dat wierp gestaag zijn vruchten af.

Kwaliteit, veiligheid en een nette uitstraling

Inmiddels werken we met een vaste groep van ongeveer 15 vakbekwame medewerkers die net als wij een passie voor bouwen hebben. Daarnaast hebben we veel geïnvesteerd in professioneel materieel en goed gereedschap. Want ook in de bouw geldt; een goed begin is het halve werk. Bovendien vinden we kwaliteit, veiligheid en een nette uitstraling heel belangrijk. Dat betekent ook dat we onze werklocaties aan het einde van de dag netjes achterlaten. En dat is, vooral bij de verbouw van een woning, heel fijn voor jou als klant.

Zekerheid en vertrouwen

Net als in de beginjaren zetten we ons nog steeds dagelijks in voor het krijgen en behouden van tevreden klanten. Wij zijn er dan ook trots op dat we al meerdere keren door Bouwnu.nl, de onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw, zijn uitgeroepen tot ‘Bouwer van het jaar’. Deze titel is gebaseerd op duizenden reviews van klanten en dat is precies wat het zo waardevol maakt. Voor nog meer zekerheid en vertrouwen voor jou als klant, zijn we als M2 bouw aangesloten bij Woningborg en Bouwgarant. Hierdoor zijn belangrijke risico’s bij het bouwen of verbouwen afgedekt. Bovendien is het Waarborgcertificaat vaak nodig voor het krijgen van een hypotheek en zelfs verplicht als je een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wilt afsluiten.

Afspraak maken?

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te nemen? Vul hier dan je gegevens in, dan nemen wij contact met je op om een afspraak te plannen.