Utiliteits­bouw

Naast woningen voor particulieren bouwen we ook voor ondernemers, vooral in het midden- en kleinbedrijf en in en rondom Dedemsvaart. Denk hierbij aan de bouw van bedrijfshallen, kantoren, opslagloodsen, showrooms of zelfs wasstraten. Ook bij de bouw van bedrijfspanden onderscheiden we ons door het leveren van kwaliteit en vakmanschap en daarmee zorgen we voor een efficiënt bouwproces.

Before After

We begrijpen als geen ander dat bij de bouw van bedrijfspanden een strakke planning en heldere communicatie noodzakelijk is, voor de voortgang en continuïteit van bedrijfsprocessen. Daarom begeleiden we het hele bouwproces van A tot Z. Wij overleggen met de architect en de constructeur, schakelen onderaannemers en leveranciers in en coördineren het bouwproces tot en met de uiteindelijke oplevering en de nazorg. 

Uitgelichte projecten

M2 Bouw bouwt, verbouwt, onderhoudt en restaureert woningen en
bedrijfsgebouwen van klein tot groot.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat we als M2 bouw bouwen en hoe we werken? Of heb je zelfs al bouwplannen en ben je op zoek naar een betrouwbare bouwpartner? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.