Verbouw

Het verbouwen van je woning is vaak een aantrekkelijke optie waarmee je meer ruimte kunt creëren, je woning comfortabeler of duurzamer kunt maken of een andere bestemming aan ruimtes kunt geven. Denk aan het plaatsen van een aanbouw of serre, of aan het renoveren en verduurzamen van daken of muren. De werkzaamheden zijn uiteenlopend maar ze hebben één gemene deler: ze vragen om oplossingen op maat en om vakmensen met ervaring. Bij ons kun je rekenen op maatwerk en een betrokken bouwbegeleiding vooraf, tijdens en na afloop van de werkzaamheden. We zetten het hele proces stap voor stap voor je op een rij.

Before After

Wij komen graag bij je langs zodat we de bestaande situatie ter plekke goed kunnen beoordelen en ook verder met elkaar kennis kunnen maken. Samen bespreken we wat jouw wensen en ideeën zijn en we bekijken de verschillende mogelijkheden.

Afhankelijk van wat er moet gebeuren maken we een schetsontwerp met 3D-weergave, op basis van de besproken wensen. Hiermee krijg je al een goed beeld van bijvoorbeeld de aanbouw van je woning en kun je eventuele veranderingen nog aangeven.

Als het ontwerp aan de wensen voldoet, maken we een heldere offerte met duidelijke prijsafspraken. We nemen deze persoonlijk met je door en beantwoorden je vragen zodat er geen onduidelijkheden zijn. Ben je akkoord? Dan zetten we de offerte om in een aannemersovereenkomst.

Wij gaan verder met het maken van de bouwtekeningen, de benodigde bouwkundige berekeningen en eventueel ook met berekeningen voor het aanvragen van bijvoorbeeld verduurzamingssubsidies. Verder beoordelen wij of, en welke vergunningen er nodig zijn en wij verzorgen de aanvragen voor je. Daar hoef je zelf niets aan te doen.

Dit is het moment waarop we de keuze voor de te gebruiken materialen en kleuren met je bespreken. En er valt veel te kiezen. Om ervoor te zorgen dat je niets vergeet, sturen we je een overzichtelijke en complete opstartmail. Daarin staat duidelijk wanneer we met de verbouw gaan starten, waar je de verschillende materialen kunt kopen en wanneer deze bij jou op locatie geleverd moeten worden.

Vanaf de start van de verbouwing of verduurzaming tot aan de oplevering, nemen we je zoveel mogelijk uit handen. Verder is ons motto; ‘planning is planning’. Dat betekent dat we vrijwel altijd binnen de afgesproken termijn opleveren, we blijven natuurlijk wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Bovendien zijn we tijdens de verbouw altijd bereikbaar en houden we je op de hoogte van de voortgang.

Dakopbouw Zwolle

De oplevering is een belangrijk moment dat we samen met je doen. Daarbij hopen we natuurlijk dat het eindresultaat naar wens is. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn, dan verhelpen we dat snel.

Niemand wil gedoe achteraf en daarom communiceren we tijdens het hele traject helder en duidelijk met je, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Mocht er na de oplevering toch iets zijn waar je niet tevreden over bent, neem dan gewoon contact met ons op en we lossen het op. Ook deze belangrijk nazorg hoort bij onze service.

Uitgelichte projecten

M2 Bouw bouwt, verbouwt, onderhoudt en restaureert woningen en
bedrijfsgebouwen van klein tot groot.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat we als M2 bouw bouwen en hoe we werken? Of heb je zelfs al bouwplannen en ben je op zoek naar een betrouwbare bouwpartner? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.