Woningbouw

De bouw van een eigen huis op een eigen kavel biedt heel veel mogelijkheden. Want je kunt zelf bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien en hoe de indeling moet worden. Dat maakt het ontwerpen en bouwen van een huis heel leuk, maar ook best een ingewikkeld proces. Met onze ervaring en ons vakmanschap begeleiden we je gedurende het hele bouwproces van A tot Z. We geven je gedegen advies, helpen je bij het maken van weloverwogen keuzes en bouwen jouw woning met de combinatie van vakmanschap en kennis van de nieuwste technieken. We zetten het hele proces stap voor stap voor je op een rij.
Before After
Wij ontvangen je graag bij ons op kantoor waar de koffie voor je klaar staat en we rustig kunnen kennismaken. Samen bespreken we wat jouw wensen en ideeën zijn en we bekijken de verschillende mogelijkheden. Door de grote hoeveelheid woningen die we al gebouwd hebben, hebben we genoeg inspirerende voorbeelden.
Op basis van de besproken wensen maken we een schetsontwerp met 3D-weergave van de woning. Hiermee krijg je al een goed beeld van je toekomstige woning en je kunt eventuele veranderingen nog aangeven.
Als het ontwerp aan de wensen voldoet, maken we een heldere offerte met duidelijke prijsafspraken. We nemen deze persoonlijk met je door en beantwoorden je vragen zodat er geen onduidelijkheden zijn. Ben je akkoord? Dan zetten we de offerte om in een aannemersovereenkomst.
Wij gaan verder met het maken van de bouwtekeningen en de benodigde bouwkundige berekeningen. Verder beoordelen wij welke vergunningen er nodig zijn en wij verzorgen de aanvragen voor je. Daar hoef je zelf niets aan te doen.
Dit is het moment waarop we de keuze voor de te gebruiken materialen en kleuren met je bespreken. En er valt veel te kiezen. Om ervoor te zorgen dat je niets vergeet, sturen we je een overzichtelijke en complete opstartmail. Daarin staat duidelijk wanneer we met de bouw van je huis gaan starten, waar je de verschillende materialen kunt kopen en wanneer deze op de bouwplaats geleverd moeten worden.
Vanaf de start van de bouw tot de oplevering van jouw woning nemen we je zoveel mogelijk uit handen, zodat je zelf plezier kunt beleven aan de voortgang. Verder is ons motto; ‘planning is planning’. Dat betekent dat we vrijwel altijd binnen de afgesproken termijn je woning opleveren, we blijven natuurlijk wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Bovendien zijn we tijdens de bouw altijd bereikbaar en houden we je op de hoogte van de voortgang.
De oplevering van je woning is een bijzonder en belangrijk moment dat we samen met je doen. Daarbij hopen we natuurlijk dat het eindresultaat naar wens is. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn, dan verhelpen we dat snel. Tot slot is je huis klaar en krijg je de sleutel.
Niemand wil gedoe achteraf en daarom communiceren we tijdens het hele traject helder en duidelijk met je, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Mocht er na de oplevering toch iets zijn waar je niet tevreden over bent, neem dan gewoon contact met ons op en we lossen het op. Ook deze belangrijk nazorg hoort bij onze service.

Uitgelichte projecten

M2 Bouw bouwt, verbouwt, onderhoudt en restaureert woningen en
bedrijfsgebouwen van klein tot groot.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat we als M2 bouw bouwen en hoe we werken? Of heb je zelfs al bouwplannen en ben je op zoek naar een betrouwbare bouwpartner? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.